Kuka olen

33-vuotias
Tietojenkäsittelyn Tradenomi (AMK)
Puuseppä
IT-yrittäjä
Kahden lapsen isä

 

 

 

 

Harrastukset? Vapaa-aikani menee lapsien kanssa touhutessa ja tämän lisäksi harrastan frisbeegolffia, jalkapalloa, sählyä, lenkkeilyä ja retkeilyä. Näiden lisäksi harrastuksiini kuuluu tietokone- sekä lautapelit.

Mikä kiinnostaa? Minua kiinnostavat erityisesti tulevaisuuden haasteet, innovaatiot, tekniikka ja sen soveltaminen ongelmien ratkaisuihin. Vaaleissa minua kiinnostavat erityisesti koulutus- sekä lapsiperheasiat, viihtyisän elinympäristön kehittäminen sekä kaavoitus asiat jolla saataisiin keskustaa yrittäjä ystävälliseksi.

Tavoitteeni on huolehtia, että kaikessa päätöksenteossa huomioitaisiin lapset ja lapsiperheiden asiat, sekä pyrittäisiin luomaan Kaarinaan lisää viihtyisää elinympäristöä.

Lisäksi tavoitteeni on kehittää Kaarinaa niin, että saadaan kuntaamme lisää yrittäjiä, sekä kehittää ennestään yrittäjäystävällistä ilmapiiriä. Yrittämiseen kannustamisella sekä järkevillä päätöksillä joilla luodaan keskustaan elinvoimaa luodaan Kaarinaan lisää työpaikkoja.

Millainen olen? Reilu ja oikeudenmukainen, yrittäjähenkinen sekä helposti lähestyttävä. Asenteeseeni kuuluu mietelause yrittämällä pärjää pitkälle. Uskallan tehdä päätöksiä ja seisoa päätösteni takana.

Olen kiinnostunut politiikasta ja seuraan aktiivisesti maailman sekä Suomen politiikkaa.

 

Olen asunut aiemmin Porissa, Turussa ja nyt Kaarinassa. Pidän todella Kaarinassa asumisesta ja eritoten Kuusistossa jossa olen asunut jo muutaman vuoden.